Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη για 120fps game streaming σε όλα τα Android smartphones από το GeForce Now της Nvidia

*
Η υπηρεσία GeForce Now της Nvidia υποστηρίζει πλέον game streaming στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο. εφόσον έχετε Android smartphone που υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Με την παραπάνω "αναβάθμιση", τα παιχνίδια θα τρέχουν πιο ομαλά και θα υπάρχει καλύτερη απόκριση σε σχέση με τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Το streaming στα 120fps ήταν μέχρι πρρόσφατα διαθέσιμο σε επιλεγμένες συσκευές Samsung, Google, OnePlus, Xiaomi και Asus, όμως πλέον η δυνατότητα υπάρχει για οποιοδήποτε smartphone με την κατάλληλη οθόνη. Βεβαίως απαιτείται να πληρώσετε στην Nvidia $20 μηνιαίως για να μεταβείτε στο RTX 3080 tier, διαφορετικά παραμένεται στο Priority tier των $10 ανά μήνα, στα 60fps. Κανείς δεν γνωρίζει αν και πότε το 120fps game streaming θα έρθει και σε συσκευές iPhone.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Εντάξει πραγματικά το όλο θέμα με το GAMING (που ο θεός να το κάνει δλδ στα Smartphones), είναι το λιγότερο αστείο.

      Για πιο GAMING στα 120FPS με Streaming μιλάμε τώρα, που μόνο η ατέλειωτη ταλαιπωρία του Touch Screen, είναι από μόνη της λόγος να βάλεις τα γέλια λέγοντας ότι θα παίξεις Games στο κινητό.
      Βάλε και ότι το 99% από τα Smartphones που κυκλοφορούν έξω, έχουν από 6 άντε το πολύ 6,9 ιντσών οθονούλες. Και άντε τώρα εσύ να παίξεις σοβαρά με δαύτα...................
      Τι Game στα 120FPS δηλαδή να παίξω σοβαρά τώρα ΕΓΩ, στην οθονούλα έχει το Smartphone μου? (Samsung Galaxy S22 Ultra) Βάλε και με την ταλαιπωρία του Touch Screen που προσφέρουν όλα τα Smartphones, και άντε καληνύχτα.

      Σοβαρό GAMING και Smartphones, είναι ακόμα πάρα πολύ μακριά.......από την στιγμή που στο σπίτι Σου, Μου, Μας, υπάρχει μια 55αρα - 65αρα - 77αρα και ένα PS5 η XSX!!

*