Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη για ανάλυση 1440p με το νέο firmware update του PS5 (video)

*
Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο firmware update για το PS5, που προσθέτει υποστήριξη για ανάλυση 1440p, φακέλους και νεα social features. Αρχικά το update έγινε διαθέσιμο σε επιλεγμένους παίκτες υπό μορφή beta τον Ιούλιο και τώρα μπορούν να το κατεβάσουν όλοι.

Η κυριότερη προσθήκη είναι η υποστήριξη ανάλυσης 1440p, εφόσον η τηλεόραση ή το monitor που χρησιμοποποιείτε είναι συμβατά με κάτι τέτοιο.


Ακόμα, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν gamelists, που ουσιαστικά είναι φάκελοι, μέσω των οποίων υπάρχει η δυνατότητα να χωρίσουν τη βιβλιοθήκη τους σε μικρότερα τμήματα, για καλύτερη διαχείριση. Είναι δυνατό να υπάρχουν έως 15 gamelists ανά χρήστη, στην κάθε μία μπορούν να υπάρχουν έως 100 παιχνίδια και κάποια μπορούν να υπάρχουν σε περισσότερες από μία.

Στα νέα social features περιλαμβάνεται η δυνατότητα να ζητηθεί από τα μέλη ενός party να ξεκινήσουν ένα Share Screen session και θα υπάρχει ειδοποίηση όταν το μέλος μια ομάδας ασχολείται με ένα παιχνίδι στο οποίο μπορείτε να κάνετε join.

Όλες οι πληροφορίες για το update στο σχετικό post του PlayStation Blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*