Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη για Dolby Atmos και βοηθητικό controller φέρνει το νέο update του PS5

*
Η Sony έκανε διαθέσιμο ένα κύριο system software update για όλους τους κατόχους PlayStation 5. Αυτό προσθέτει χαρακτηριστικά που βρίσκονταν σε φάση δοκιμών, σε ορισμένες χώρες από τα τέλη Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων, το update φέρνει υποστήριξη για συσκευές Dolby Atmos HDMI, όπως ηχόμπαρες, τηλεοράσεις και συστήματα home cinema. Επιτρέπει στην κονσόλα να μεταφέρει το 3D Audio του PS5 σε συσκευές Atmos μετατρέποντας τα κανάλια του 3D Audio σε ηχεία του Atmos.


Επίσης θα βρείτε νέα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας όπως τη δυνατότητα σύνδεσης ενός δεύτερου controller ως βοηθητικού στον ίδιο λογαριασμό αλλά και τη δυνατότητα ενεργοποίησης του haptic feedback κατά την πλοήγηση στο μενού του συστήματος του PS5.

Το PlayStation Remote Play υποστηρίζεται πλέον σε συσκευές με Android TV OS 12, όπως το Chromecast με Google TV (μοντέλο 4K) και η τηλεόραση Sony Bravia XR A95L.

Νέες φωνητικές εντολές έγιναν διαθέσιμες σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία, ενώ μέσα στον τρέχονται μήνα αναμένονται οι αναβαθμίσεις στο PlayStation App.

Όλες οι πληροφορίες για το system software update στο σχετικό post του PlayStation Blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*