Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη για monitors 1440p με το νέο system update του PS5

*
H Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το νεοότερο system software beta test του PS5, το οποίο έχει ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμο σε όσους χρήστες έχουν πρόσβαση. Το κυριότερο νέο χαρακτηριστικό είναι η υποστήριξη για 1440p HDMI video output κάτι που προσθέτει επιπλέον επιλογές όταν οι χρήστες χρησιμοποιούν το κατάλληλο monitor ή τηλεόραση και υπάρχει σχετική ρύθμιση στο παιχνίδι.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι τα "Gamelists", δηλαδή φάκελλοι που επιτρέπουν την καλύτερη οργάνωση της βιβλιοθήκης των παικτών.


Κάτω από το tab "Your Collection" του "Game Library" οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το "Create Gamelist". Επιτρέπεται η δημιουργία 15 φακέλλων, με 100 παιχνίδια στον καθέναν, οποιασδήποτε μορφής.

Η beta προσφέρει επίσης της δυνατότητα σύγκρισης 3D audio και stereo audio στην ίδια οθόνη, πριν κάνουν την επιλογή της αρεσκείας τους.

Τα νέα social features περιλαμβάνουν τη δυνατότητα οι χρήστες να ζητήσουν από τα μέλη ενός party να ξεκινήσουν το Share Screen, ώστε να παρακολοπυθήσουν το τι παίζουν τη στιγμή εκείνη, ενώ ειδοποιήσεις ενημερώνουν τους παίκτες αν μπορούν να παρακολουθήσουν το gameplay άλλων μελών της παρεάς. Μέσω αυτών των ειδοποιήσεων, οι χρήστες μπορούν να εισέλθουν αυτομάτως.

Ακόμα, στο Game Base card, οι παίκτες μπορούν να στέλνουν stickers και ηχητικά μηνύματα στις ομάδες τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*