Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη για PC θα αποκτήσει εντός του 2024 το PlayStation VR2

*
H Sony Interactive Entertainment πραγματοποεί δοκιμές όσον αφορά την υποστήριξη PC από το PlayStation VR2 και σκοπεύει να τη λανσάρει τη δυνατότητα εντός του 2024.

Σε μια νέα ανάρτηση στο PlayStation Blog με ενημερώσεις που αφορούν παιχνίδια τα οποία αναμένονται προσεχώς για το PlayStation VR2, o Gillen McAllister, content communications manager της Sony Interactive Entertainment, αποκάλυψε: “Είμαστε χαρούμενοι που μοιραζόμαστε μαζί σας την είδηση ότι δοκιμάζουμε τη δυνατότητα οι παίκτες του PlayStation VR2 να αποκτήσουν πρόσβαση σε επιπλέον παιχνίδια για υπολογιστές, για προσφέρουμε περισσότερη ποικιλία σε σχέση με τους τίτλους του PlayStation VR2 που είναι διαθέσιμοι μέσω του PlayStation 5. Ελπίζουμε ότι αυτή η υποστήριξη θα γίνει διαθέσιμη εντός του 2024, οπότε μείνετε συντονισμένοι για πιο πολλές ενημερώσεις". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*