Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υψηλές πωλήσεις για το PS5 την επερχόμενη εορταστική περίοδο προβλέπει η Sony

*
H Sony Interactive Entertainment (SIE) αναμένει ότι η επερχόμενη εορταστική περίοδος θα είναι μια από τις καλύτερες για τις πωλήσεις κονσόλών PlayStation. Αυτά είπε ο αντιπρόεδρος της SIE και επικεφαλής το τμήματος παγκοσμίου μάρκετινγκ, Eric Lempel, που είπε στο Barron’s ότι θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που όποιος θέλει να αγοράσει ένα PS5 θα μπορεί να το βρει στα καταστήματα.

"Η προσδοκίες μας για το PlayStation 5 είναι πραγματικά υψηλές", είπε. "Περιμένουμε μια από τις πιο δυνατές σεζόν στην ιστορία μας όσον αφορά τις πωλήσεις κονσολών".


"Είναι ένας συνδυασμός του εξαιρετικού προϊόντος και τίτλων που έχουμε κυκλοφορήσει από το λανσάρισμά του και μετά, όπως το πρόσφατο Marvel’s Spider-Man 2".

Ο Lempel μίλησε επίσης για το VR που το θεωρεί ως έναν σημαντικό επιχειρηματικό τομέα για τη Sony, αλλά ακόμα δεν έχουν αξιοποιηθεί οι δυνατότητές του.

"Η κατηγορία του VR είναι σημαντική για εμάς. Είναι μια κατηγορία που μπορεί να μας βοηθήσει στην καινοτομία. Δεν πρόκειται ποτέ να είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι παίζουν παιχνίδια, αλλά είμαι χαρούμενος που τον προσφέρουμε. Υπάρχουν εξαιρετικές εμπειρίες και αρέσει πολύ στους καταναλωτές. Αλλά είναι ένας νέος επιχειρηματικός τομέας για εμάς". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*