Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Zelda, Pikmin, Residen Evil και πολλά άλλα είχε το Nintendo Direct (video)

H Nintendo αποφάσισε να κρατήσει τα καλύτερα για το τελευταίο δεκάλεπτο του Nintendo Direct. Εκεί που για ένα μισάωρο η παρουσίαση κυλούσε με κάτι παραπάνω από χαλαρούς ρυθμούς, το ενδιαφέρον εκτοξεύτηκε απότομα, με τις ανακοινώσεις και τα trailers των Resident Evil Village, Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake, Pikmin 4, Kirby's Return to Dream Land Deluxe, Bayonetta 3 και εννοείται του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, για το οποίο μάθαμε επιτέλους και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Λέτε αυτή να συνδυαστεί με το λανσάρισμα μιας νεάς κονσόλας από πλευράς Nintendo; Ο καιρός θα δείξει. Πάντως, δεν αποκλείεται, μιας και το παιχνίδι αναμένεται να είναι system seller.

Για τις κυριότερες ανακοινώσεις σας έχουμε ενημερώσει ξεχωριστά. Αν όμως θέλετε να έχετε ολοκληρωμένη άποψη για όλα όσα ειπώθηκαν, δεν έχετα παρά να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*