Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ζήστε την απόλυτη μάχη για την επιβίωση με την νέα βαθμίδα δυσκολίας στο Sons of the Forest

*
Την απόλυτη μάχη για την επιβίωση ετοίμασε η Endnight Games Ltd για τους fans του Sons of the Forest, καθώς η εταιρεία έκανε διαθέσιμο το hard survival difficulty mode.

Η νέα βαθμίδα δυσκολίας αποτελεί μέρος του έκτου update του παιχνιδιού, που προσθέτει επίσης περισσότερα stone pick-ups και την ικανότητα για το χτίσιμο κτιρίων από πέτρα, για να προστατευτούν οι παίκτες από τις επιθέσεις των κανίβαλων. Το νέο update περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις στο balancing και το optimization του παιχνιδιού.

Το Sons of the Forest είναι η συνέχεια του The Forest. Το τελευταίο αποτελεί έναν συνδυασμό των μηνανισμών scavenging και crafting των survival games με το στοιχείο του τρόμου. Το σενάριο θέλει τον πρωταγωνιστή, Eric Leblanc να βρίσκεται σε ένα δάσος γεμάτο κανίβαλους, αναζητώντας τον γιό του, μετά από τη συντριβή του αεροπλάνου που τους μετέφερε. Στο Sons of the Forest, οι παίκτες θα αναζητήσουν έναν δισεκατομμυριούχο, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί σε ένα απομακρυσμένο νησί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*