Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Κλείδωμα» στα Heroic και Nightfall Strikes του Destiny

Όσοι δεν αγόρασαν το Dark Below expansion του Destiny δεν θα μπορέσουν να παίξουν στα Heroic και Nightfall strikes αυτής της εβδομάδας. Η Bungie αποφάσισε να επιτρέψει την πρόσβαση σε αυτά μόνο σε όσους έχουν αγοράσει το νέο πακέτο, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν αυτή η στάση θα διατηρηθεί και μετά το πέρας της τρέχουσας εβδομάδας ή θα αλλάξει η κατάσταση.



Σημειώνεται ότι τα weeklies είναι η μόνο «εγγυημένη» πηγή Strange Coins στον κόσμο του τίτλου και μέσω των οποίων είναι δυνατή η αγορά εξοπλισμού από τον vendor Xur. Ο κόσμος πάντως μέχρι στιγμής δείχνει εξαγριωμένος για όλα τα παραπάνω, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως πλέον τα Cryptarch Engrams δεν προσφέρονται ως αμοιβή για το Level 24 Tiger Strike playlist.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bungie

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • platonxii
    • @Raysod, σιγά μην είναι απόφαση της Bungie.

      Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την λογική μιας ομάδας που είχε αποδείξει την αξία της με τα Halo, να ξεπουλιέται έτσι στην Activision και γιατί εν τέλει; Για ένα MMO; Δηλαδή αυτό ονειρευόντουσαν να φτιάξουν και η MS τους έβαζε το μαχαίρι στον λαιμό για να γράφουν σενάριο στα Halo;

      Anyway, ελπίζω να το απολαύσουν το παιχνίδι όσοι το αγόρασαν και η Bungie να χαρεί εν τέλει το νέο της κοινό.

    • femto
    • Το εγραψα και στο forum αυτο, αλλα η Bungie εμενα με εχασε απο πελατη της. Τετοιος ωμος εκβιασμος δεν πρεπει να ανεχεται απο κανεναν. Το τι πρεπει να γινει, δεν προκειται ΠΟΤΕ να γινει ουτε ν' αλλαξει. Ο κοσμος θα εξακολουθει ν' αγοραζει τα DLCs. Εγω προσωπικα ομως, δεν θα γινω αυτο που εκεινοι θελουν. Να δωσω το 1/3 της τιμης του παιχνιδιου που βγηκε μολις πριν απο 3 μηνες και με τετοια κινηση κιολας; Συγγνωμη, αλλα δεν θα παρω.

    • kakashi_hatake
    • Αν και καταλαβαίνω αυτούς που δεν πήραν το expansion και ξενέρωσαν, μπορώ να πω ότι δεν χρειάζεται να τρελαίνεται ο κόσμος. Τα weekly και nightfall έχουν strike missions τα οποία εναλάσσονται κάθε εβδομάδα. Εξαιτίας του expansion και των αποστολών της eris βάλανε σε αυτά για αυτή την εβδομάδα το νέο strike που υπάρχει αποκλειστικά στο dlc. Για μια εβδομάδα πιστεύω έγινε αυτό. Σίγουρα θα πρέπει να βρει κάποιο τρόπο να ηρεμήσει λίγο το κόσμο βέβαια γιατί δεν είναι γενικά σωστό έστω και για μια εβδομάδα κάθε δίμηνο ή οπότε είναι αυτό να πέσει να ακυρώνει όσους χρήστες δεν προχώρησαν στην αγορά του dlc. Και γενικά έχει πολλά θεματάκια η bungie. Εδώ και τις αποστολές της eris δεν τις ολοκληρώνεις σήμερα επειδή χρειάζεται ένα quest από τον xur που βγαίνει Παρασκευή.
      Όσοι πάντως δεν κάνανε το Βήμα δεν χάνουν και τίποτα (για να μην πω ότι γλίτωσαν και χρήματα). Story missions που βγαίνουν το πολύ μια ώρα, ένα από τα δυο strike mission να αξίζει και ένα raid που ίσως να είναι το μοναδικό που έκανε όλους εμάς να πάρουμε το dlc/pass. Θα δείξει.

    • Tim of Heavens
    • Θυμάμαι που λέγανε ότι θέλουν να φύγουν από την Microsoft λόγω της συνεχούς πίεσης για νέο Halo και ότι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι καινούριο. πρωτοποριακό. Ε πάρτε τώρα πρωτοπορία στα δίχτυα της Activision, την μάνα Τερέσσα που σας αγαπάει και σας κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα που σας λέει jump και εσείς απαντάτε how high; Go figure...

    • TomTom
    • Nα πω και εγώ πως πιστεύω πως είναι για αυτή την εβδομάδα μόνο. Λόγο του ότι γίνεται rotation κάθε Τρίτη σε Weekly και Nightfall.
      Λόγο λοιπόν ενώς αυτοματοποιημένου συστήματος που υπάρχει δε νομίζω ότι είναι και τόσο εύκολο να γίνει ή για να το θέσω καλύτερα δε νομίζω ότι θα μπει στην διαδικασία αυτή η Bungie (να βρει κάποιον τρόπο).
      Σαν τρόπος θα μπορούσε απλά η Bungie να δίνει τουλάχιστον 7 Strange Coins (εαν όχι 9) σε αυτούς που δεν αγόρασαν το Expansion μόνο για την 1 εβδομάδα που θα υπήρχε η αποστολή του Expansion.

      Εμένα προσωπικά με πείραξε πιο πολύ το γεγονός ότι θα πρέπει να κάνουμε Reset τα ήδη 300αρισμένα Exotic μας παρά το ότι εαν δεν είχα το Expansion δεν θα μπορούσα να παίξω για 1 εβδομάδα τα Weekly και Nightfall.

      Και το ξαναγράφω νομίζω και πιστεύω πως ισχύει μόνο για αυτή την εβδομάδα το κλείδωμα.
      Σε διαφορετική περίπτωση είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟ εαν γίνει.

*