Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Πάγωσε» η ανάπτυξη του System Shock 3, σύμφωνα με πρώην developer

*
Φαίνεται πως η κατάσταση με το development του System Shock 3 δεν είναι καλή, αφού πρώην developer αποκάλυψε πως η ομάδα ανάπτυξης σταμάτησε να δουλεύει στο project. Ποστάροντας σε forum του εξωτερικού σημείωσε πως αρκετά πράγματα ήταν πίσω σε επίπεδο προόδου και πως οι υψηλές απαιτήσεις είχαν οδηγήσει και σε πολύ μεγάλο πειραματισμό. Σημείωσε δε πως μπορεί η ομάδα ανάπτυξης να ήταν μικρή, ωστόσο είχε καταφέρει να ετοιμάσει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, που όμως δεν ήταν αυτά που ίσως να περίμενε το κοινό.

Υπενθυμίζεται πως μέσα στο τελευταίο πεντάμηνο επιβεβαιώθηκαν ήδη οι αποχωρήσεις του writer και director, lead programmer, design director, QA lead και senior environment artist, ενώ πως το 2019 η Starbreeze πούλησε τα δικαιώματα πίσω στην Otherside Entertainment. Φαίνεται πως η κατάσταση δεν είναι καλή και περιμένουμε περισσότερα για το θέμα σύντομα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*