Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Παγώνει» η ανάπτυξη του World of Warcraft μετά τις αγωγές κατά της Activision Blizzard

*
Σύμφωνα με senior developer της Activision Blizzard, οποιαδήποτε ανάπτυξη νέου υλικού για το World of Warcraft έχει μπει στον πάγο λόγω αγωγής κατά της εταιρείας. Η Activision Blizzard αντιμετωπίζει κατηγορίες, μεταξύ άλλων, σχετικά με σεξουαλική παρενόχληση, bullying και κακομεταχείριση εργαζομένων. Μόλις την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε μια διετής έρευνα του California Department of Fair Employment and Housing που είχε ως αποτέλεσμα το κράτος να κατηγορήσει την εταιρεία για τη δημιουργία μιας κουλτούρας τύπου “frat boy” κατά την οποία διάφοροι εργαζόμενοι παρενοχλούν συναδέλφους τους δίχως να έρχονται αντιμέτωποι με τις αρμόζουσες συνέπειες. Ύστερα από όλα αυτά ο Jeff Hamilton, senior system designer του World of Warcraft, έγραψε στο Twitter πως η ανάπτυξη για οτιδήποτε έχει να κάνει με το παιχνίδι έχει παύσει προσωρινά έως ότου η Activision Blizzard ανταποκριθεί στις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί. Εμείς περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*