Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Υγιές τμήμα της βιομηχανίας» χαρακτήρισε τις εξαγορές studio ο Phil Spencer

*
Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, παραχώρησε συνέντευξη, όπου και τόνισε πως θεωρεί ένα φυσιολογικό και υγιές τμήμα της βιομηχανίας των videogames τις εξαγορές των studios. Μιλώντας στο IGN, o Spencer σχολίασε το πως βλέπει το όραμα του Xbox στο κομμάτι των παιχνιδιών και των εξαγορών και τόνισε πως το Xbox έχει αρκετό ακόμη χώρο για ανάπτυξη στα παιχνίδια που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια. Μιλώντας για τις μικρότερες ομάδες, τόνισε πως σέβεται και εκτιμά το έργο τους και πως δεν σημαίνει απαραίτητα πως κάθε μικρό studio πρέπει να πουληθεί σε κάποιον «μεγάλο». Ωστόσο, σημείωσε πως η απόφαση του να συνεχίσει μια ομάδα ανεξάρτητα ή να πουληθεί, είναι «φυσιολογικό και υγιές μέρος της βιομηχανίας μας».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*