Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άγγελοι και δαίμονες τα δίνουν όλα στο Demons with Shotguns (trailer)

Ο publisher Digerati και η developer MindShaft GamesLocal ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Demons with Shotguns για κονσόλες. Πιο συγκεκριμένα, το multiplayer action game που πρωτοκυκλοφόρησε για PC (Steam) τον Απρίλιο του 2016, έρχεται σε PlayStation 4 στις 18 Δεκεμβρίου και για Xbox One στις 24 Δεκεμβρίου 2019.

Έως και τέσσερεις παίκτες μάχονται μεταξύ τους μέχρι τελικής πτώσης με στόχο να κερδίσουν ψυχές, σε εννέα διαφορετικά local multiplayer game modes που περιλαμβάνουν τέσσερα βασίλεια και σαράντα αρένες. Η δράση είναι ξέφρενη και σημαντικό ρόλο παίζουν οι κάρτες tarot που προσωρινά προσφέρουν αναβάθμιση των δυνάμεων σας και κατάρες για τους αντιπάλους. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ έξι playable χαρακτήρων, Demon, Deceiver, Death, Preacher, Nun και Angel. Τέλος, πολλοί θα ανγνωρίσετε την επική φωνή του Jon Bailey από τα Honest Trailers.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*