Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άκρως συνδεδέμενο με τα πολιτικά δρώμενα της εποχής το Six Days in Fallujah

*
Η Victura, publisher του Six Days in Fallujah, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το επερχόμενο αμφιλεγόμενο shooter που διαδραματίζεται κατά την διάρκεια της αμερικανικής εισβολής στο Ιράκ. Σύμφωνα με αυτές, τα γεγονότα του Six Days in Fallujah είναι στενά συνδεδεμένα με τα πολιτικά δρώμενα της εποχής. Βέβαια η δήλωση αυτή είναι αντίθετη στα λεγόμενα του αφεντικού της Victura Peter Tamte, ο οποίος σε συνέντευξη του στο GamesIndustry, ανέφερε πως "για να καταλάβουν οι παίκτες γιατί πολεμούν τους Al-Qaeda, θα πρέπει να ξέρουν όλη την ιστορία. Θα τους πούμε την ιστορία αλλά χωρίς να κάνουμε κάποια πολιτική δήλωση για τα γεγονότα της εποχής".

Στην ανακοίνωση της, η εταιρία ανέφερε πως το παιχνίδι θα έχει μέρη τύπου ντοκιμαντέρ, τα οποία θα παρουσιάζουν τις ιστορίες των στρατιωτών που υπηρέτησαν στο πόλεμο αλλά και 26 Ιρακινών. Τέλος, μερικά όπλα που χρησιμοποίησε ο αμερικάνικος στρατός θα απουσιάζουν από το παιχνίδι, όπως τα χημικά φωσφόρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*