Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άλλες δύο υπηρεσίες αξιολόγησης φέρνουν το Alan Wake Remastered πιο κοντά στο Nintendo Switch

*
Φαίνεται πως δεν είμαστε μακριά από την αποκάλυψη του Alan Wake Remastered για το Nintendo Switch, μιας και άλλες δύο υπηρεσίες ηλικιακής αξιολόγησης το έχουν βάλει στις λίστες τους. Αυτή τη φορά μιλάμε για τα ESRB και PEGI, τις δύο αρμόδιες υπηρεσίες που βαθμονομούν τα videogames ανάλογα με το περιεχόμενό τους και ορίζουν σε ποιες ηλικίες απευθύνεται το κάθε παιχνίδι. Ακολούθως, οι παραγωγοί και οι εκδότες λαμβάνουν αυτήν την αξιολόγηση και είναι υποχρεωμένοι να την αναφέρουν στο εξώφυλλό τους με τα κλασικά εικονίδια. Το ESRB είναι η υπηρεσία για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ, ενώ το PEGI είναι υπεύθυνο για τα της Ευρώπης. Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την σχετική διαδικασία που ολοκληρώθηκε και από την υπηρεσία της Βραζιλίας, άρα η ανακοίνωση δεν μπορεί να είναι μακριά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*