Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άνθρωποι και Dokebi συνυπάρχουν στο DokeV της Pear Abyss (trailer)

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Pearl Abyss στο G-Star 2019 είναι το creature collection open-world multiplayer online RPG DokeV. Πρόκειται να κυκλοφορήσει για κονσόλες και PC, ενώ η σχετική beta θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2020. Μιλώντας για την ιστορία πίσω από το όνομα του παινιδιού, ο lead producer Sang Young Kim αναφέρει οτι ήταν κάτι που προβλημάτισε ιδιαίτερα την ομάδα ανάπτυξης. Ώσπου ξαφνικά μια μέρα, ένας από του συνεργάτες του Kim πρότεινε το όνομα DokeV, που εκτός από τη μοναδικότητά του, έχει άμεση σχέση με το πνεύμα του τίτλου, που θέλει να μεταφέρει το μήνυμα της φιλίας ανάμεσα στα διάφορα πλάσματα.

Όσο για το gameplay, το DokeV είναι ένα MMO όπου παίκτες και πλάσματα γνωστά ως Dokebi, ταξιδεύουν σε ένα κόσμο γεμάτο playable περιεχόμενο. Αρχικά, το παιχνίδι επρόκειτο να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για φορητές συσκευές, όμως η Pearl Abyss αποφάσισε οτι η αγορά είναι αρκετά ώριμη ώστε να υπάρξουν αντίστοιχες εκδόσεις για PC και κονσόλες. Ακολουθεί το πρώτο trailer του DokeV.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*