Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άνοιξαν οι φόρμες ενδιαφέροντος PS5 στα ελληνικά καταστήματα

*
Το PS5 event ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής και οι φόρμες ενδιαφέροντος για την επερχόμενη κονσόλα της Sony άνοιξαν και στα ελληνικά καταστήματα. Όπως εντοπίσαμε με μία έρευνα στα sites του ελληνικού λιανεμπορίου, κάποιες από τις μεγαλύτερες αλυσίδες έχουν ανοίξει τις φόρμες ενδιαφέροντος (οι υπόλοιπες αναμένονται εντός της ημέρας), έτσι ώστε οι καταναλωτές που θέλουν να αποκτήσουν πρώτοι το νέο σύστημα να έχουν τη σχετική ενημέρωση πρώτοι. Όπως είναι λογικό, τα preorders δεν θα ανοίξουν ακόμη, μιας και τιμή δεν γνωρίζει κανείς, ωστόσο όσοι κάνουν καταχώρηση του αιτήματός τους θα ενημερωθούν άμεσα για την διαδικασία preorder και θα έχουν την σχετική προτεραιότητα. Άρα, αν ψάχνεστε για αγορά PS5 με την κυκλοφορία του, συμπληρώστε τις σχετικές φόρμες ενδιαφέροντος όπου τις βρείτε.




Μάθετε τα πάντα για το PS5

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • Παλιοτερα θυμαμαι πριν ακομη καθοριστουν οι τιμες εδιναν την δυνατοτητα προπαραγγελιας τα μεγαλα καταστηματα.Αυτη την φορα δεν δινεται τετοια δυνατοτητα καθως ειναι μυστηριο η τιμη των νεων κονσολων και βεβαια δεν ξερουν ποσα κομματια θα ερθουν και ποτε στην Ελλαδα. Δυσκολο να εχει κανεις ειδικα Ps5 αυτη την χρονια στην κατοχη του.Απο Ανοιξη του χρονου πιο πιθανο!

*