Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άρση απαγόρευσης κυκλοφοριας για το GoldenEye 007 του N64 στη Γερμανία

*
Το GoldenEye 007 κυκλοφόρησε το 1997 για N64, στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Όμως, τότε, το παιχνίδι απαγορεύτηκε στη Γερμανία, με τη δικαιολογία ότι ήταν βλαπτικό για τις νεαρές ηλικίες. Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας VGC, 24 χρόνια μετά, η απαγόρευση έπαψε να ισχύει. Αυτό έρχεται λίγο πριν αυτό πάψει να ισχύει αυτομάτως, καθώς η γερμανική νομοθεσία προβλέπει την άρση παρόμοιων περιορισμών μετά από 25 χρόνια από τη στιγμή που επιβλήθηκαν.

Κανείς δεν γνωρίζει ποιος ή ποια εταιρεία παρενέβη, όμως υπάρχει η υποψία ότι αυτό έγινε προκειμένου το GoldenEye 007 να μπορεί να προστεθεί στον κατάλογο της υπηρεσίας Nintendo Switch Online. Λόγω του ότι τα κεντρικά γραφεία της Nintendo Europe βρισκονται στη Γερμανία, η λειτουργία του eShop της υπόκειται στην τοπική νομοθεσία, οπότε η παραπάνω ακύρωση της απαγόρευσης ήταν επιβεβλημένη, προκειμένου να μπορεί να περιληφθεί το παιχνιδι σε όσα ψηφιακή προσφέρει η εταιρεία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*