Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άφαντο για μια ακόμα χρονιά το Squadron 42

*
Άλλος ένας χρόνος δίχως κάτι νεότερο για το Squadron 42, που αναπτύσεται από τη Roberts Space Industries, δημιουργό του Star Citizen. Μόλις στις 23 Δεκεμβρίου η εταιρεία ανανέωσε το χρονοδιάγραμμα του project, σβήνοντας την οποιαδήποτε αναφορά στη beta του παιχνιδιού. Επιπλέον, ο Chris Roberts ενημέρωσε όσους έχουν συμβάλει οικονομικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ότι η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Squadron 42 δεν είναι κάτι που θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Squadron 42 είναι ένα single-player, story-based campaign που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Star Citizen, από το οποίο ανεξαρτητοποιήθηκε εμπορικά τον Φεβρουάριο του 2016. Το cast περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα του Hollywood όπως οι Mark Hamill, Gillian Anderson και Gary Oldman.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*