Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έκλεισε μήνα στην κορυφή των UK Charts το FIFA 22

*
Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα, το FIFA 22 βρέθηκε στην κορυφή των UK charts. Μετά από ένα μάλλον απογοητευτικό ξεκίνημα για τη φυσική έκδοση του παιχνιδιού η κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά και οι πωλήσεις του μειώνονται με αρκετά βραδύτερους ρυθμούς σε σχέση με ό,τι συνέβαινε με τους προκατόχους του. Στη δεύτερη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται το Far Cry 6 και ένα σκαλί παρακάτω το Mario Kart 8: Deluxe, με άνοδο πωλήσεων κατά 12% την εβδομάδα που προηγήθηκε. Από νέες κυκλοφορίες, μόνο το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes μπήκε στη δεκάδα, φτάνοντας μέχρι την έκτη θέση. Πάντως οι πωλήσεις του ήταν μειωμένες κατά 27% συγκριτικά με την περσινή κυκλοφορία. Από το σύνολο των πωλήσεων, το 48% προήλθε από το PS5, το 36% από το PS4 και το 16% από κονσόλες Xbox.

Τέλος, λίγο πριν το Halloween, αξιοσημείωτη ήταν η άνοδος 227% του Resident Evil Village, το οποίο σκαρφάλωσε στη 12η θέση.


1. FIFA 22
2. Far Cry 6
3. Mario Kart 8: Deluxe
4. Animal Crossing: New Horizons
5. Minecraft
6. The Dark Pictures Anthology: House of Ashes
7. Metroid Dread
8. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
9. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
10. Grand Theft Auto 5

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*