Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έκπτωση 25% στην τρίμηνη συνδρομή του PlayStation Plus

*
Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας έκαναν την εμφάνιση τους νέες προσφορές στο ευρωπαϊκό PS Store. Έως τις 9 Ιουλίου 2018, η τιμή της τρίμηνης συνδρομής PlayStation Plus διαμορφώνεται στα €18,49 αντί για €24,99 που είναι η κανονική της τιμή. Το σημαντικό είναι πως η προσφορά ισχύει όχι μόνο για όσους δεν έχουν αλλά και για όσους έχουν ενεργή συνδρομή PlayStation Plus. Μάλιστα οι έχοντες ενεργή συνδρομή θα λάβουν δωρεάν το Call of Duty: Black Ops 3. Στο καινούργιο Deal of the Week βρίσκουμε τις διάφορες εκδόσεις και το season pass του Dragon Ball FighterZ, ενώ υπάρχει μεγάλη ανανέωση τίτλων με μειωμένη τιμή στο Digital Zone όπου πλέον βρίσκουμε παιχνίδια όπως Celeste, The Swords of Ditto, Tacoma, Black the Fall, The Mummy Demastered, Dark Mystery, Fear Effect Sedna, Octahedron κλπ. Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν μέχρι και 11 Ιουλίου, οπότε έχετε χρόνο να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες μπορεί να σας απασχολήσουν. 



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*