Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έμπιστος leaker: Στο σήμερα και με δύο πρωταγωνιστές το GTA 6

*
Ένας από τους leakers που αποδείχτηκαν έγκυροι στα του Red Dead Redemption 2, επιστρέφει με νέες πληροφορίες για το GTA 6. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ο συγκεκριμένος ανέφερε πράγματα για το cowboy-game της Rockstar Games από το 2016, ωστόσο κανείς δεν φάνηκε να τον πιστεύει. Εν τέλει, όλα όσα είπε βγήκαν αληθινά και τώρα παίρνει ώρα το GTA 6. Σύμφωνα με τα όσα έχει γράψει λοιπόν, το παιχνίδι ξεκίνησε να σχεδιάζεται το 2014. Οι παίκτες θα κληθούν να ταξιδέψουν σε Florida και Cuba και τα γεγονότα του θα λαμβάνουν χώρα στη σύγχρονη εποχή, όχι στα 80s. Θα υπάρχουν δύο πρωταγωνιστές, ένας αρσενικός και ένας θηλυκός. Ο αρσενικός εισάγει λαθραία ναρκωτικά, ενώ ο θηλυκός είναι η επαφή του στις ΗΠΑ και γενικότερα η ιστορία του GTA 6 είναι πιο «σοβαρή» και όχι τόσο «χαβαλετζίδικη» όπως αυτή του GTA 5. Το κομμάτι του game development άρχισε το 2016, ενώ στο εσωτερικό της εταιρείας υπήρξαν αρκετές διαφωνίες ως προς το που θα πρέπει να πάει ο τίτλος. Μένει τώρα να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και σε αυτά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*