Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα εκατομμύρια λήψεις σημείωσε η εφαρμογή του Google Stadia παγκοσμίως

*
Μπορεί το Google Stadia να μην σημείωσε στο ξεκίνημα του την πορεία που θα ήλπιζε, ωστόσο με τον καιρό όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται προς το αυτό, με τα downloads του app να έχουν φτάσει το ένα εκατομμύριο σύμφωνα με τις ρεπορτάζ του Reuters.

Να σημειώσουμε πως η Google δεν έχει δημοσιεύσει τους επίσημους αριθμούς σχετικά με τη βάση ενεργών χρηστών της εφαρμογής, ωστόσο το app είναι υποχρεωτικό για να λειτουργήσει η υπηρεσία, ενώ παράλληλα η Google προσφέρει 2 μήνες δωρεάν το Stadia Pro (με την προϋπόθεση ενός λογαριασμού gmail). Συνεπώς η προσφορά πιθανώς να παίζει έναν σημαντικό παράγοντα στην αύξηση των χρηστών.


Τις πρώτες δύο εβδομάδες διαθεσιμότητας της εφαρμογής, το Google Stadia App σημείωσε 175 χιλιάδες downloads σύμφωνα με το Sensor Tower, ενώ στις πέντε εβδομάδες τα downloads έφτασαν τα 500 χιλιάδες.

Η εφαρμογή στο προσεχές μέλλον θα κυκλοφορήσει τους πρώτους της αποκλειστικούς τίτλους, με πάνω από δέκα να αναμένονται εντός του 2020. Επιπλέον η υπηρεσία έχει λάβει νέες βελτιώσεις όπως την υποστήριξη για 4K ανάλυση για PC μέσω του Google Chrome και 5.1 surround sound για το Chromecast Ultra.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*