Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα νέο 11λεπτο gameplay video του Sniper Ghost Warrior Contracts λύνει περισσότερες απορίες

*
H CI Games έδωσε στη δημοσιότητα το gameplay video από την έκδοση του Sniper Ghost Warrior Contracts που παρουσιάστηκε στη Gamescom 2019. Το υλικό εστιάζει στο Kolchak Harbor, μία από τις 5 περιοχές που λειτουργεί ως… ο παράδεισος του sniper. Το νέο μέρος του franchise επαναφέρει το Dynamic Reticle System, οδηγώντας τους παίκτες στο να βρουν τρόπους για πιο εντυπωσιακές εκτελέσεις. Στο video μπορείτε να δείτε την περιοχή, νέα όπλα και gadgets και αρκετά ακόμη στοιχεία. Το παιχνίδι θα προσφέρει 20 contracts σκορπισμένα σε 5 διαφορετικές περιοχές, με αρκετά ακόμη extras.

Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 22 Νοεμβρίου σε PC, PS4 και Xbox One και μπορείτε να δείτε το σχετικό υλικό μέσα από τον παρακάτω player.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*