Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα “appreciate package” θα δοθεί στους παίκτες του Outriders μετά τα προβλήματα με τους servers

*
Ο publisher Square Enix και η developer People Can Fly, ετοιμάζουν ένα “appreciate package” προς τους παίκτες, για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν με τους servers του Outriders. To δημοφιλές looter shooter, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του, εξαιτίας των προβλημάτων, έφτασε σε σημείο όπου οι παίκτες δεν μπορούσαν καν να συνδεθούν.

Όσον αφορά το πακέτο, θα το λάβουν όλοι οι παίκτες που έπαιξαν το Outriders μεταξύ 31 Μαρτίου και 11 Απριλίου, όπως επίσης και όσοι έχουν έρθει αντιμέτωπη με ένα bug που σβήνει το inventory των παικτών. Το συγκεκριμένο πακέτο, θα περιλαμβάνει ένα legendary weapon, μερικά Titanium και ένα emote το “Frustration”. Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.


Εκτός από αυτό, η People Can Fly, ετοιμάζει ένα πρώτο μεγάλο update για το Outriders, με σκοπό να φέρει μια σταθερότητα στον τίτλο. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης αυτό το update θα διορθώσει πολλά από τα crashes που βιώνουν αυτήν την στιγμή οι παίκτες. Μια, μικρή, αλλά σημαντική αλλαγή, είναι πως πλέον το default matchmaking θα είναι closed και όχι open, ώστε να μην μπαίνουν άγνωστοι παίκτες στο παιχνίδι, αν δεν το επιθυμεί ο παίκτης, κάτι που θα βοηθήσει και στον χρόνο που χρειάζεται το matchmaking για να βάλει τους παίκτες στο παιχνίδι. Τέλος θα υπάρξουν και αλλαγές στο balance, με σημαντικότερες τα nerfs στους Trickster, Technomancer και Pyromancer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*