Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έναρξη για τα επίσημα Gran Turismo Sport Championships

*
Ο Kazunori Yamauchi, με δήλωση του στο PlayStation Blog, ανακοίνωσε την έναρξη των Gran Turismo Sport Championships για το 2018, τα οποία είναι πλήρως εγκεκριμένα από την FIA. Η online season θα διαρκέσει από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο και θα ακολουθήσει η φάση των Regional και World Finals, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο αντίστοιχα. Μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο Sport Mode του παιχνιδιού και οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν σε διάφορα μέρη του πλανήτη όπου θα καλυφθούν μέσω live streaming. Επίσης ενσωματώθηκε το νέο Star Player System το οποίο θα ανιχνεύει όσους παίκτες προκρίνονται στις πρώτες 200 θέσεις εν μέσω της σεζόν, ή στις πρώτες 10 της δηλωμένης χώρας ή του κατασκευαστή τους και αυτόματα θα μπορούν να εγγραφούν για τον τίτλο του Star Player.



Εκείνοι που θα καταφέρουν να αποκτήσουν αυτό το αξίωμα, θα δουν στο driver rating τους να προβάλλεται το πολυπόθητο “S”. Για όποιον δεν επαναπαυθεί στις δάφνες του ακόμα και τότε, έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στα Top 24 Superstar Races, έτσι ώστε να αποκτήσει έξτρα πόντους. Η Season One των Gran Turismo Sport Championships έχει ήδη ξεκινήσει και τον Ιούλιο αναμένεται η έναρξη της Season Two. Στους επόμενους δύο μήνες θα διεξαχθούν οι Final Seasons της κανονικής διάρκειας του τουρνουά, ενώ τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθούν οι Americas Region, EMEA Region και Asia/Oceania Region Finals. Η αγωνιστική κορύφωση θα επέλθει τον Νοέμβριο με το World Final. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Polyphony Digital

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*