Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έναρξη για τη δεύτερη σεζόν του Overkill’s The Walking Dead

*
Η δεύτερη σεζόν του Overkill’s The Walking Dead των Overkill Software και Starbreeze Studios’ είναι ήδη διαθέσιμη. Με την ευκαιρία, οι δύο εταιρείες κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer και έναν οδηγό επιβίωσης. Η ιστορία συνεχίζεται από το τέλος των γεγονότων της πρώτης σεζόν. Το πρώτο επεισόδιο ονομάζεται “No Sanctuary” και οι παίκτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα νέο εχθρό, που αναπαύεται στις ανέσεις του Capitol Hill στην Washington. Στην πρώτη αποστολή, θα πρέπει να λάβετε μέρος σε μια επιδρομή σε εκκλησιά, με σκοπό τη διάσωση ενός πληροφοριοδότη, που μπορεί να σώσει τη ζωή σας. Θα υπάρξουν συνολοκά 9 επεισόδια, που θα κυκλοφορήσουν μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και πέρα από τις αποστολές, θα υπάρχουν νέοι χαρακτήρες, όπλα, modes και πολλά άλλα. Το Overkill’s The Walking Dead κυκλοφορεί για PC, Xbox One και PlayStation 4.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*