Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένας άλλος Peter Parker θα εμφανιστεί στο Marvel’s Spider-Man Remastered για PS5 (trailer)

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει στο "πακέτο" του Marvel’s Spider-Man Miles Morales Ultimate edition, η Insomniac θα συμπεριλάβει το remaster του Marvel’s Spider-Man για PS5. Τώρα, μέσω ενός νέου post στο PlayStation Blog, η developer αναλύει το τι θα πρέπει να περιμένουν οι παίκτες από την έκδοση του παιχνιδιού για την επερχόμενη κονσόλα.

Καταρχάς αναφέρει ότι τα γραφικά θα δείχνουν πολύ καλύτερα χάρη στην τεχνολογία ray-tracing. Το περιβάλλον θα είναι πιο λεπτομερές και επιπλέον, ο Spider-Man θα έχει ray-traced reflections και ambient shadows. Ακόμα, τα μοντέλα των χαρακτήρων θα είναι αναβαθμισμένα με υψηλότερης πιστότητας skin, eye και teeth shaders. Να σημειωθεί ότι μία από τις μεγάλες αλλαγές θα είναι έχει να κάνει με το πρόσωπο του Peter Parker, για το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ένας νέος ηθοποιός. Τη θέση του John Bubniak πήρε ο Ben Jordan.




Επίσης η Insomniac έχει βάλει ως στόχο για το remaster τα 60fps στο PS5, και κάνει λόγο για σχεδόν μηδενικούς χρόνου φόρτωσης με τη δυνατότητα ενεργοποίησης των animations του funny fast-travel, Spatial 3D audio και haptic feedback στο DualSense controller. Όσο για το νέο photo mode του Miles Morales, θα μεταφερεθί και στο Spider-Man Remastered.

Τέλος, η Insomniac αποκάλυψε μια νέα στολή για τον άνθρωπο αράχνη και είναι εκείνη που φορούσε ο Andrew Garfield στη σειρά ταινιών The Amazing Spider-Man.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*