Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έξι ακόμα τίτλοι του Xbox 360 enhanced για Xbox One X

*
H Microsoft ανακοίνωσε ότι έξι ακόμα παιχνίδια του Xbox 360 που είναι backwards compatible στο Xbox One θα λάβουν, από σήμερα 11 Απριλίου 2018, τα απαραίτητα updates που θα τα τοποθετήσουν στην κατηγορία των enhaced τίτλων για το Xbox One X. Πρόκειται για τα Red Dead Redemption, Gears of War 2, Sonic Generations, Darksiders, Portal 2 και Star Wars: The Force Unleashed. Επιπλέον, 19 παιχνίδια του original Xbox, πρόκειται πολύ σύντομα να είναι backwards compatible με το Xbox One. Από 17 Απριλίου θα είναι διαθέσιμα τα Blinx: The Time Sweeper, Breakdown, Conker: Live & Reloaded, The Elder Scrolls 3: Morrowind, Hunter: The Reckoning, Jade Empire, Panzer Dragoon Orta και SSX 3. Στις 26 Απριλίου θα προστεθούν τα Destroy All Humans!, Full Spectrum Warrior, Mercenaries: Playground of Destruction, MX Unleashed, Panzer Elite Action: Fields of Glory, Star Wars: Battlefront, Star Wars: Battlefront 2, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars: Jedi Starfighter, Star Wars Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords και Star Wars: Republic Commando.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*