Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έξι λεπτά δράσης από το Last Stop της Annapurna Interactive (video)

Ο publisher Annapurna Interactive και η developer Variable State δημοσίευσαν ένα gameplay video διάρκειας έξι λεπτών για το single-player third-person adventure game Last Stop.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο σύγχρονο Λονδίνο και πρωταγωνιστούν τρεις χαρακτήρες, η Donna, o John και η Meena, οι διαδρομές των οποίων διασταυρώνονται μεταξύ τους αλλά και με το μεταφυσικό. Αναμενόμενα υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν κατά κάποιον τρόπο την εξέλιξη και στόχος φαίνεται να είναι ένα ύφος περίεργος σε στυλ Twin Peaks.


Το παιχνίδι βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PC και Xbox One. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να λανσαριστεί μέσα στο 2020, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και αναμένεται η ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*