Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έξι νέα bundles για το PS4 Slim

Με την κυκλοφορία του PlayStation 4 Slim να βρίσκεται μια ανάσα μακριά, η Sony Interactive Entertainment προχώρησε στην αποκάλυψη έξι bundles για τους επίδοξους αγοραστές της κονσόλας. Τα πρώτα δύο βέβαια δεν μας αφορούν, αφού θα διατεθούν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Πιο συγκεκριμένα, η αγορά της Αμερικής θα δει το PlayStation 4 Slim να διατίθεται στις 15 Σεπτεμβρίου και σε bundle με το Uncharted 4, στην τιμή των 299,99 δολαρίων. Επιπλέον, στην αγορά του Καναδά η κονσόλα θα πωλείται και σε πακέτο με το NHL 17. ΣΕ ότι αφορά την Ευρώπη τώρα, θα πρέπει να κοιτάξουμε λίγο προς το μέλλον.



Στις 5 Οκτωβρίου θα διατεθεί το πρώτο από τα τέσσερα bundles, το οποίο θα περιέχει τη κονσόλα σε έκδοση με 1TB αποθηκευτικό χώρο, αλλά και voucher codes για τα Call Of Duty: Infinite Warfare και Call Of Duty: Modern Warfare Remastered. Σημειώνουμε δε ότι το δεύτερο θα είναι playable με την αγορά της κονσόλας, ενώ για το πρώτο θα πρέπει να περιμένετε τη κανονική του κυκλοφορία. Επιπλέον, στις 4 Νοεμβρίου θα διατεθούν άλλα δύο bundles της κονσόλας με το Call Of Duty: Infinite Warfare, σε δισκάκι αυτή τη φορά, εκ των οποίων το ένα θα περιέχει και το Call Of Duty: Modern Warfare Remastered. Για το τέλος, αφήσαμε το bundle με το Watch_Dogs 2, το οποίο θα διατεθεί στις 15 Νοεμβρίου. Στο εν λόγω πακέτο θα περιέχεται, σύμφωνα με την εικόνα, και το αρχικό Watch_Dogs.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • AnimaPura
    • Το πρώτο bundle συμφέρει διότι αφαιρεί τα παραπάνω λεφτά που πρέπει να σκάσει κανείς στην IW για να παίξει το MW Remastered.

      Παρα πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι μιλάνε για δυο ξεχωριστά vouches το οποίο υποδηλώνει ότι ίσως το MW Remastered δεν είναι accessible μόνο μέσα από το Infinite Warfare, αλλά αποτελεί πραγματικά διαφορετικό τίτλο. Θετική η εξέλιξη αυτή για όσους σκοπεύουν να πάρουν το IW μόνο για το MW Remastered.

    • diver_gr
    • 299 ευρώ 1ΤΒ από τη τιμή αν αφαιρέσεις τα 70 ευρώ του Cod+ Remaster αγοράζεις PS4 slim με 230 ευρώ, η τιμή είναι άντε γεια, πραγματικά δεν περίμενα να δω αυτές τις τιμές τόσο σύντομα και με νέα υλοποίηση σε Hardware.

*