Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έξτρα gameplay υλικό και νέες πληροφορίες για το Death Stranding

*
Πέρασε σχεδόν μισή μέρα από το πρώτο επίσημο gameplay trailer και την ανακοίνωση ημερομηνίας κυκλοφορίας για το Death Stranding και πλέον έχουμε στα χέρια μας και έξτρα gameplay υλικό, αλλά και νέες πληροφορίες. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Λίγο μετά τη δημοσίευση του αγγλικού trailer, ήρθε το ιαπωνικό, το οποίο παρουσιάζει κάποιες έξτρα σκηνές.

Οι περισσότερες από αυτές ξεκινούν στο 06:05 του νέου video και μετά την παρουσίαση των χαρακτήρων. Το πρώτο μέρος δείχνει τον Sam να αντιμετωπίζει έναν εχθρό που εικάζεται πως είναι boss. Αμέσως μετά, υπάρχει έξτρα υλικό για το χαρακτήρα της Lindsay Wagner.


Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι ο Hideo Kojima χρησιμοποίησε και διαφορετικό soundtrack για το ιαπωνικό trailer, επιλέγοντας μια εναλλακτική έκδοση του τραγουδιού των “Apocalyptica” που επιτρέπει να ακούσουμε περισσότερα στα ιαπωνικά από τους χαρακτήρες.



Το αγγλικό site του PlayStation για το παιχνίδι έφερε δε στο φως της δημοσιότητας περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή και άλλα στοιχεία που είδαμε στο trailer. Όπως φαίνεται λοιπόν, στόχος του παίκτης είναι να «ενώσει ξανά τα δεσμά ενός κατεστραμμένου έθνους, προσπαθώντας να επιβιώσει σε έναν ανοιχτό κόσμο κουβαλώντας και ένα έξτρα σημαντικό φορτίο». Το site μιλάει ακόμη για τα τέρατα-σκιές που έχουμε δει τόσο και στα παλαιότερα trailers και τα οποία αναφέρονται ως “Beached Things” (και εξηγούν τον όρο “BTs”).



Σχετικά με το όταν πεθαίνει ο χαρακτήρας, όπως είδαμε και στο χθεσινό trailer, μεταφέρεται σε μια εναλλακτική πραγματικότητα (λογικώς «πάνω-κάτω») και πρέπει να δώσει μάχη για να επιστρέψει στον κόσμο των ζωντανών. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η φράση που αναφέρεται στο site και τονίζει πως «η εξόντωση των εχθρών δεν είναι σχεδόν ποτέ η λύση», αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί πως οι παίκτες θα πρέπει να προσεγγίζουν τη μάχη με λογική stealth και λιγότερη δυνατή χρήση βίας.



Το αγγλικό site του PlayStation σημειώνει ακόμη στα του online πως οι παίκτες θα μπορούν να βοηθούν άλλους ταξιδιώτες μέσω ασύγχρονου online gameplay, μοιράζοντας προμήθειες, safe houses και ακολουθώντας τα μονοπάτια άλλων στην αναζήτηση ασφάλειας.

Δείτε εδώ το αγγλικό trailer και διαβάστε όσα πρέπει να ξέρετε για την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις συλλεκτικές εκδόσεις του Death Stranding. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Kojima Productions

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*