Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έπιασε κορυφή στα UK Charts το Rage 2

*
To Rage 2 σταμάτησε την κυριαρχία του Days Gone στα UK charts, με τις πωλήσεις του να είναι λιγότερες σε σχέση με τον original τίτλο που κυκλοφόρησε το 2011. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών, το Rage 2 είχε σχεδόν το 25% των retail πωλήσεων του πρώτου παιχνιδού, γεγονός που σημαίνει πως και τα δύο δεν κατόρθωσαν να έχουν ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα Steam Charts, ενώ στην αρχή οι κάτοχοι PC που ασχολούνταν ενεργά με το Rage 2 ήταν κατά μέσο όρο 13.591, ο αριθμος αυτός έχει πλέον πέσει στους 2.518. Τέλος μια ακόμα νέα κυκλοφορία της προηγούμενης εβδομάδας, το A Plague Tale: Innocence, κατόρθωσε να μπει στην πρώτη δεκάδα, φτάνοντας στην ένατη θέση. Αναλυτικά:



1. Rage 2
2. Days Gone
3. FIFA 19
4. Mortal Kombat 11
5. Red Dead Redemption 2
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. GTA5
8. The Division 2
9. A Plague Tale: Innocence
10. New Super Mario Bros. U Deluxe 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*