Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έπιασε κορυφή στα UK charts το New Super Mario Bros. U Deluxe

*
Στην κορυφή των UK Charts βρέθηκε το New Super Mario Bros. U Deluxe το οποίο μάλιστα πούλησε και 25% παραπάνω αντίτυπα σε σχέση με το λανσάρισμά του στο Wii U. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ένα παιχνίδι του Switch φτάνει στην κορυφή της συγκεκριμένης αγοράς, μιας και στο παρελθόν ανέβηκαν στο νούμερο 1 τα Smash Bros., Mario Tennis Aces και Mario Kart 8 Deluxe. Δεν έχουμε πληροφορίες για τις ψηφιακές πωλήσεις του παιχνιδιού, σύμφωνα όμως με τα στοιχεία του Chart-Track, το NSMBU Deluxe πούλησε περισσότερο από το Mario Tennis στην πρώτη του εβδομάδα, αλλά λιγότερο από τα Smash και Mario Kart. Για την ιστορία, η άλλη νέα κυκλοφορία της εβδομάδας, το Tales of Vesperia, έφτασε μέχρι την 11η θέση. Αναλυτικά:



1. New Super Mario Bros. U Deluxe
2. FIFA 19
3. Red Dead Redemption 2
4. Call of Duty Black Ops 4
5. Super Smash Bros. Ultimate
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Battlefield 5
8. GTA 5
9. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
10. Forza Horizon 4 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*