Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρευνα δείχνει εκτόξευση ενασχόλησης με το gaming σε άτομα άνω των 45 μέσα στο 2020

*
Το 2020 και το lockdown μας συνόδευσαν για αρκετούς μήνες και κάτι τέτοιο φαίνεται πως έφερε το gaming πολύ κοντά και σε άτομα άνω των 45 ετών. Κάτι τέτοιο δείχνει έρευνα της NPD για την αγορά της ΗΠΑ που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η έρευνα παρουσιάζει το πόσο άλλαξαν οι συνήθειες των ανθρώπων μέσα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Πάνω από 5000 άτομα ρωτήθηκαν και το 79% απάντησε πως έπαιξε κάποιο game τους τελευταίους 6 μήνες. Οι ώρες ενασχόλησης ανέβηκαν 26% σε σχέση με την περσινή περίοδο, ενώ και το 33% απάντησε πως έπαιξε περισσότερα games. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο πάντως έρχεται στο ηλικιακό γκρουπ 45-54, το οποίο και δήλωσε πως έπαιξε κατά 59% περισσότερο games και ξόδεψε 76% περισσότερα χρήματα σε αγορές σε σχέση με πέρσι. Στο 48% και 78% αντίστοιχα είναι η θετική πορεία στο γκρουπ 55-64, ενώ και οι άνω των 65 δήλωσαν πως ξόδεψαν 45% περισσότερο χρόνο και 29% περισσότερα χρήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*