Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρευνα του NPD Group δείχνει πτώση στο κοινό των video games στην Αμερική, αλλά άνοδο σε πωλήσεις

*
Το NPD Group πραγματοποίησε έρευνα για το κοινό των video games στην Αμερική. Στα αποτελέσματα που δημοσίευσε, φαίνεται πως ο αριθμός των Αμερικανών που παίζουν βιντεοπαιχνίδια μειώθηκε απο 79% σε 76% απο το 2020 μέχρι το 2021. Ο αριθμός είχε αυξηθεί απο 73% σε 79% περνώντας απο το 2019 στο 2020.

Παρά το μικρότερο σχετικά κοινό, τα ευρήματα του NPD δείχνουν πως οι Αμερικάνοι ξόδεψαν μέχρι και 35% περισσότερα χρήματα στη βιομηχανία των video games μέχρι τον Ιούλιο του 2021.

Ο χρόνος τον οποίο αφιερώνουν οι χρήστες, επίσης αυξήθηκε. Ο εβδομαδιαίος μέσος όρος χρόνου στα video games, ήταν 12,7 ώρες το 2019. Αυξήθηκε σε 14,8 ώρες το 2020, και φέτος έφτασε πλέον τις 16,5 ώρες.


Το πιο ενδιαφέρον εύρημα είναι πως η πανδημία είδε παλαιότερους gamers που πλέον είναι 45-64 ετών και είχαν αφήσει το χόμπι τους στην άκρη, να επιστρέφουν. Αυτό το κοινό, έχει συνεχίσει να παίζει περισσότερες ώρες απο άλλες ηλικιακές ομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*