Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται cross-platform party support στο Rocket League

*
Όπως ανακοίνωσε η Psyonix, το καλοκαίρι θα προστεθεί στο Rocket League το πολυαναμενόμενο cross-platform party support. Αυτό λογικά θα πραγματοποιηθεί είτε τον Ιούλιο, είτε τον Αύγουστο, ως μέρος ενός προγραμματισμένου update. Με τη νέα επιλογή, οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν register ένα in-game ID, που είναι συνδυασμός ονόματος και μοναδικού κωδικού και στη συνέχεια θα προσθέτουν φίλους από άλλες πλατφόρμες, εισάγοντας το ID τους στη νέα in-game friends list. Στη συνέχεια θα δημιουργείται η ομάδα, έτοιμη για online play. Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό ποιές πλατφόρμες θα μπορούν κάνουν χρήση του cross party support, όμως λογικά θα λειτουργεί παρόμοια με το cross platform play του Rocket League. Οι κάτοχοι PC θα μπορούν να κάνουν match up με τους κατόχους Nintendo Switch, PlayStation 4 και Xbox One, όμως όσοι παίζουν σε PlayStation 4 δεν θα μπορούν να γίνουν match up με παίκτες από το Xbox One και το Nintendo Switch.



Επιπλέον, ανακοινώθηκε το Rocket Pass, που μοιάζει κατά κάποιο τρόπο με το άκρως επιτυχημένο Battle Pass του Fortnite. To Rocket Pass περιλαμβάνει πολλαπλά tiers περιεχομένου που μπορούν να κερδίζουν οι παίκτες. Το tier εξαρτάται από το επίπεδο των παικτών. Ανεβαίνουν ταυτόχρονα. Καθε Rocket Pass θα διαρκεί για περιορισμένο αριθμό μηνών και στη συνέχεια θα αντικαθίσταται από νέο. Θα περιέχει τόσο free, όσο και premium tracks. Το free track θα αφορά cosmetic items, όπως decryptors και αποκλειστικούς in-game τίτλους. Το premium track θα ξεκλειδώνεται έναντι συγκεκριμένου ποσού και ευτύχώς θα υπάρχει η δυνατότητα για preview του περιεχομένου, πριν την αγορά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*