Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται demo για το Overload της Revival Productions

Ο πνευματικός διάδοχος του Descent βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στο Kickstarter προσπαθώντας να εξασφαλίσει το μέλλον του. Ο λόγος για το Overload που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να πηγαίνει και τόσο καλά μιας και 3 ημέρες πριν το τέλος της καμπάνια στο Kickstarter, βρίσκεται μόλις λίγο μετά τη μέση των 300,000 δολαρίων που ζητά από το κοινό. Παρόλα αυτά η Revival Productions ανακοίνωσε τη διάθεση demo στους παίκτες για να τους δελεάσει λίγο παραπάνω. Οι ίδιοι οι developers ομολογούν πως το demo στήθηκε πολύ γρήγορα οπότε μερικά λάθη και “κακοτοπιές” είναι αναμενόμενα. Είναι όμως και ο καλύτερος τρόπος για να δουν οι παίκτες στην πράξη τι μπορεί να τους προσφέρει ο τίτλος. Το demo θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε Windows και αν όλα πάνε καλά, θα υπάρξει κανονική κυκλοφορία το Μάρτιο του 2017 σε Windows, Mac, Linux, PS4, Xbox One. Βρείτε παρακάτω και το πρώτο του playable teaser.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*