Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται αύξηση της τιμής του PlayStation Plus σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας

*
Από 1η Αυγούστου, η Sony αυξάνει τις τιμές της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus σε μια σειρά από ευρωπαϊκές και ασιατικές χώρες. Η Sony έχει ήδη αρχίσει να στέλνει emails σε χρήστες και η αύξηση διαφέρει ανάλογα με τη διάρκεια της συνδρομής και τη χώρα.

Σε Γαλλία, Γερμανία και Νορβηγία θα αυξηθεί μονάχα το κόστος της μηνιαίας συνδρομής, ενώ σε Σουηδία και Ελβετία αυξάνεται όχι μόνο η μηνιαία, αλλά επιπλέον η τρίμηνη και η ετήσια. Η πιο πρόσφατη αύξηση τιμής πραγματοποιήθηκε το 2017, όταν στην Ελλάδα από €49,99 η τιμή ανέβηκε στα €59,99. Όσον αφορά την ασιατική ήπειρο, αυξήσεις θα υπάρξουν σε Ιαπωνία, Κίνα, Νότιο Κορέα, Μαλαισία, Ταϊβάν, Σινγκαπούρη, Ινδονησία, Χονγκ Κόνγκ και Ταϊλάνδη.


Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν η μπάλα των αυξήσεων πάρει σβάρνα και τη χώρα μας, πάντως αν μάθουμε κάτι θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Μένει να δούμε αν η Sony επιχειρήσει να ισοφαρίσει την αύξηση της τιμής με περισσότερα παιχνίδια κάθε μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Αν ανεβει η ετησια θα μιλαμε για την επιτομη της γελοιοτητας.Εννοειται υπαρχουν οι προσφορες αλλα σε λιγο θα δινεις 50αρικο σε εκπτωση και θα λες κι ευχαριστω.

    • darkwolf8
    • Δινει γενικα μετρια παιχνιδια και ζητανε πιο πολλα.Σε online παιχνιδια ειναι καποια που δεν εβρισκες παιχτες να παιξεις.Ενω στο pc βρισκεις παντα.Και η xbox ξερει τι κανει για να ανεβαει.Αλλα οχι η sony σαν καλοι μισθοφοροι σας προσφερουμε λιγα και απιτουμε πολλα.

    • PORTAL
    • Μερικοι νομιζανε οτι πιανανε κοτσο τη Sony αγοραζοντας την ετησια συνδρομη στα 40 ευρω. Δεν υπαρχουν αυτα. Η Sony τους εκανε dedicated πελατες, μετρησε τις δυναμεις της και τωρα μεγιστοποιει τα κερδη της. Ενας λογος που επενδυουν στο bacwards compatibility ειναι για να συνεχισουν να σε εχουν πελατη (εχεις ολοκληρη συλλογη παιχνιδιων, δε θα πας στο Xbox) και θα στα παιρνουν απο τον εκβιασμο που λεγεται Plus. Και στα 100 ευρω θα το πανε εαν τους παιρνει. Μετα καντε διαιρεσεις για να μας πειτε ποσοι καφεδες βγαινουν ανα μηνα, εσεις που προσπαθουσατε να υποβαθμισετε το προβλημα που λεγεται Plus. Βασικα ολους τους καφεδες της χρονιας θα τους πινει η Sony αντι για εσας, διοτι οταν επρεπε να λειτουργησετε σαν καταναλωτες, δεν το καναρτε. Για να μην πουμε για τους γραφικους που κανουν λες και ο Καζ ειναι θειος τους. Τωρα κυριοι ανεβαινει ο λογαριασμος ξανα, και θα υπαρξει συνεχεια.

    • paulgouv
    • Κρατάω μόνο ότι αυξάνει κατά 1€ την μηνιαία συνδρομή στη Γερμανία και στη Γαλλία.Δεν ανησυχώ (ακόμα :p) γιατί το βλέπω απλά σαν κίνηση να πείσει επιτέλους τους ''gamer του ενός μήνα'' ότι συμφέρει αναλογικά να βάζουν ετήσια εφόσον παίζουν online.Για Ελβετία/Σουηδία που ανέβηκε η ετήσια,θα πρέπει να έιμαστε λίγο αφελείς αν τις βλέπουμε σαν χώρες της μέσης gaming αγοράς.

*