Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται δωρεάν DLC για το Resident Evil Village

*
Οι παίκτες που αγόρασαν το Resident Evil Village θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα δωρεάν νέο DLC, σύμφωνα με την Capcom. Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο της πρόσφατης ανακοίνωσης οικονομικών αποτελεσμάτων της ιαπωνικής εταιρείας και αφορούσε και τους στόχους για την επόμενη χρονιά. Ο Yoichi Egawa, director και executive officer της Capcom δήλωσε πως η εταιρεία θα επενδύσει αρκετά σε νέα franchises, αλλά θα συνεχίσει να βγάζει και τίτλους Resident Evil και Monster Hunter που πλέον θεωρούνται «σιγουράκια». Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το πότε θα έρθει το νέο δωρεάν DLC, ωστόσο το πρώτο κύμα έξτρα περιεχομένου θα είναι το Trauma Pack, το οποίο και προσφερόταν σε συγκεκριμένες εκδόσεις του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*