Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται η Diablo III: Eternal Collection για PS4 και Xbox One

Το Rise of the Necromancer DLC ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Blizzcon και μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Βέβαια, καθώς πλησιάζουμε στη φετινή E3 οι φήμες όλο και φουντώσουν σχετικά με τις ανακοινώσεις που ετοιμάζονται να κάνουν Blizzard και Activision επί του θέματος. Επιπλέον, λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει και η Entertainment Software Ratings Board (ESRB) η οποία αξιολόγησε τις ηλικίες στις οποίες θα απευθύνεται το Diablo III: Eternal Collection, μια συλλογή που θεωρητικά θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο που έχει γίνει διαθέσιμο μέχρι σήμερα για τον τίτλο, συν το νέο πακέτο επέκτασης, κάτι δηλαδή στα πρότυπα του Diablo III: Ultimate Edition που είχε κυκλοφορήσει για PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360. Υπομονή και σε λίγες ημέρες θα γίνουμε σοφότεροι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*