Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται η Season 3.5 του Fall Guys: Ultimate Knockout

*
Λίγο έμεινε για την κυκλοφορία της Season 3.5 του Fall Guys: Ultimate Knockout, που φέρνει νέες προσθήκες στο περιεχόμενο του παιχνιδιού. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter θα προστεθούν ένα νέο level, 40 νέα variations των levels που ήδη υπάρχουν, το Fall Feed, ένα νέο DLC pack, διάφορα skins στο regular store (Godzilla, Sonic και Goose), όπως επίσης νέα shows και costumes. Αν και οι προσθήκες δεν είναι τόσες πολλές όσες αυτές που έφερε η Season 3, είναι αρκετές για να ικανοποιήσουν το μέσο παίχτη. Σημειώνεται πως, η επανακυκλοφορία του Godzilla Costume πραγματοποιείται λόγω του hype που δημιούργησε το επίσημο trailer της ταινίας Godzilla vs. Kong. Από την άλλη, η πιο μυστήρια προσθήκη είναι αυτή του Fall Feed, που δεν γνωρίζουμε ακόμα την λειτουργία του.

Το Fall Guys: Ultimate Knockout είναι ήδη διαθέσιμο για PlayStation 4 και PC.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*