Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται η αναβάθμιση του Knockout City για κονσόλες νέας γενιάς (trailer)

To update του Knockout City για,PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S, θα γίνει διαθέσιμο στις 2 Νοεμβρίου 2021, παρέχοντας μεγάλες βελτιώσεις στις επιδόσεις και στον οπτικό τομέα του παιχνιδιού.

Στο PlayStation 5 και στο Xbox Series X, το παιχνίδι θα τρέχει σε 4Κ στα 60 fps. Αντίστοιχα στο Xbox Series S θα τρέχει στα 1440p στα 60 fps.

Το Knockout City, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το dodgeball, είναι τέκνο της Velan Studios, της εταιρείας που έκανε develop το Mario Kart: Home Circuit. Publisher του παιχνιδιού είναι η EA και η τρίτη του σεζόν έκανε την εμφάνισή της πριν ένα μήνα. Με την ονομασία "Hacked", προσθέτει την επιλογή του χακαρίσματος των μηχανών μαζί με νέο χάρτη και το battle pass.


Είναι μία καλή ευκαιρία για τους κατόχους του PlayStation 5 να δοκιμάσουν το Knockout City, αφού θα συμπεριλαμβάνεται στα PlayStation Plus games του Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*