Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται η κυκλοφορία του Path of Exile: Expedition μαζί με το battle royale του παιχνιδιού (trailer)

Το επόμενο expansion του Path of Exile με τον τίτλο Expedition κυκλοφορεί σε λίγες μέρες. Το εν λόγω expansion μαζί με το battle royale mode του παιχνιδιού (Path of Exile: Royale) θα κυκλοφορήσουν στις 23 Ιουλίου για PC και στις 28 Ιουλίου για PlayStation 4 και Xbox One.

Στο Expedition οι παίκτες θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τους μυστηριώδεις Kalguur για τους οποίους θα πρέπει να θα πρέπει να ανασύρουν χαμένα αντικείμενα. Κάθε φορά που θα τους παραδίδουν όσα έχουν βρει θα λαμβάνουν ειδικές ανταμοιβές. Στο μεταξύ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν καινούργιους εχθρούς, ενώ θα υπάρχουν νέα vendors για συναλλαγές αγαθών.

Όσο για το Path of Exile: Royale, το παιχνίδι θα επιστρέψει ως weekend mode με τα skill trees και τις επιλογές των παικτών να αλλάζουν ριζικά. Θα υπάρχουν επίσης spectator mode και leaderboards.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*