Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στο Nintendo Switch το Ghostrunner (trailer)

Οι publishers All In! Games και 505 Games και οι developers One More Level, 3D Realms και Slipgate Ironworks ανακοίνωσαν ότι το Ghostrunner θα κυκλοφορήσει και για Nintendo Switch. Πιο συγκεκριμένα, αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου 2020, την ίδια ημέρα που θα γίνει διαθέσιμο και για PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, GOG, Epic Games Store).

Το Ghostrunner είναι ένα first-person cyberpunk game που διαδραματίζεται στο μέλλον, ύστερα από μια παγκόσμια καταστροφή η οποία ανάγκασε τους λιγοστούς επιζήσαντες να ζουν σε έναν πύργο που έχτισε ο Architect. Αυτός πέθανε μυστηριωδώς λίγα χρόνια πριν από το ξεκίνημα της ιστορίας του παιχνιδιού. Ο κόσμος κυβερνάται πλέον από τον Keymaster και οι παίκτες παίζουν ως ένας cyber-warrior, έχοντας την ικανότητα να πολεμούν τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον κυβερνοχώρο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*