Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέα συλλογή Disney Classic Games

*
Νέα συλλογή φέρνει η Disney, με κλασσικά παιχνίδια που λανσαρίστηκαν τη δεκαετία του '90. Το 2019 κυκλοφόρησε ένα πακέτο με remasters των κλασσικών 16-bit παιχνιδιών Aladdin και The Lion King.

Το Aladdin παραδόξως, κυκλοφόρησε σε διαφορετικά συστήματα απο διαφορετικές ομάδες ανάπτυξης το 1993. Μια έκδοση κυκλοφόρησε στο Genesis/Mega Drive απο την Virgin, ενώ μια εντελώς ξεχωριστή κυκλοφόρησε για το Super Nintendo Entertainment System απο την Capcom.

Η έκδοση του SNES δεν συμπεριλήφθηκε στη συλλογή που κυκλοφόρησε για Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One και PC το 2019. Σύμφωνα με το Vooks, το παιχνίδι θα είναι μέρος της νέας συλλογής που θα κυκλοφορήσει, μαζί με το The Jungle Book.

Το νέο πακέτο παιχνιδιών θα κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, θα περιέχει τους εξής τίτλους:


Disney’s Aladdin (έκδοση SNES, Game Boy, Game Boy Color, Sega Mega Drive)
Disney’s Aladdin – Final Cut (έκδοση Sega Mega Drive)
Disney’s Aladdin – Demo Version (έκδοση Sega Mega Drive)
Disney’s Aladdin – Japanese Version (έκδοση Sega Mega Drive)
Disney’s The Lion King (έκδοση SNES, Game Boy, Game Boy Color, Sega Mega Drive)
Disney’s The Lion King – Japanese Version (έκδοση Sega Mega Drive)
Disney’s The Jungle Book (έκδοση SNES, Game Boy, Sega Mega Drive)

Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν οι κάτοχοι της υπάρχουσας συλλογής θα λάβουν τα καινούργια remasters δωρεάν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Vooks, το Aladdin θα έχει επιλογή επιπέδου δυσκολίας καθώς και ρυθμίσεις κάμερας. Όλοι οι τίτλοι θα είναι remastered σε 1080p, με υποστήριξη quick save και rewind 15 δευτερολέπτων. Η συλλογή θα περιλαμβάνει και τα πλήρη soundtracks των τίτλων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*