Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται παιχνίδι Picross με θέμα Master System και Mega Drive (trailer)

Ανακοινώθηκε το Picross S Mega Drive & Master System Edition στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Jupiter και Sega. Η νέα έκδοση του διάσημου παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 5 Αυγούστου και απευθύνεται στους νοσταλγούς fans των δύο κλασικών κονσόλων. Οι παίκτες θα μπορούν να καλέσουν χαρακτήρες από 59 διαφορετικά παιχνίδια της Sega με τη συνοδεία της αντίστοιχης μουσικής τους, όπως μπορείτε να δείτε και από το announcement trailer στο τέλος του άρθρου. Συνολικά θα υπάρχουν 480 καινούργια puzzles που θα μπορούν να παιχτούν solo ή σε co-op mode. Μερικά μόνο από τα παιχνίδια της Sega που θα παρουσιάζονται μέσα από αυτά είναι τα Action Fighter, Alex Kidd in Miracle World, Alien Storm, Beyond Oasis, Bonanza Bros., Crack Down, Fantasy Zone, Golden Axe II, Phantasy Star II, Puyo Puyo, Sonic & Knuckles, Space Harrier, Streets of Rage, The Revenge of Shinobi και Turbo Out Run.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*