Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε PC η ξέφρενη δράση του Super Monkey Ball: Banana Blitz HD (trailer)

Μετά την κυκλοφορία του για PS4, Xbox One και Nintendo Switch τον Οκτώβριο, το Super Monkey Ball: Banana Blitz HD έρχεται και σε PC στις 10 Δεκεμβρίου 2019. Οι παίκτες χειρίζονται μαϊμούδες οι οποίες είναι κλεισμένες σε hamster balls και σκοπός είναι να ξεπεράσουν μια σειρά από εμπόδια προκειμένου να φτάσουν στο τέλος κάθε επιπέδου. Αν και δεν είναι μαϊμού, guest εμφάνιση θα κάνει ο Sonic the Hedgehog, ως unlockable χαρακτήρας.

Θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη για controller, με remappable keys τόσο για το κυρίως παιχνίδι, όσο και για τα διαθέσιμα mini-games. Επιπλέον θα υπάρχει η επιλογή για κλειδωμένο ή όχι frame rate με τις τιμές του να κυμαίνονται από 60fps έως 240fps. Οι επιλογές των γραφικών περιλαμβάνουν texture filters, post-processing effects, anti-aliasing, anisotropic και shadow settings.


Επίσης θα υπάρχουν Time Attack και Decathlon World Ranking Leaderboards αλλά και υποστήριξη για Steam Trading Cards και achievements. Τα παραπάνω συμπληρώνονται από την υποστήριξη για Steam Cloud και ένα PC-specific banana mouse cursor. Τέλος, όσοι αγοράσουν το Super Monkey Ball: Banana Blitz HD πριν από τις 17 Δεκεμβρίου, θα έχουν έκπτωση 20%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*