Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε PC και iOS η beta του xCloud

*
Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, το Xbox Cloud Gaming (xCloud) έρχεται σε PC και συσκευές με λειτουργικό iOS, την Τρίτη 20 Απριλίου 2021. Η υπηρεσία θα γίνει δαθέσιμη μέσω browsers και θα επιτρέψει στους συνδρομητές Xbox Game Pass Ultimate να παίξουν τους τίτλου της αρεσκείας τους σε PC, iPhones και iPads. Πάντως η εταιρεία θέλει να κρατήσει τον αριθμό όσων θα λάβουν μέρος στη beta σε όσο πιο χαμηλό επίπεδο γίνεται, για το λόγω αυτό απαιτείται πρόσκληση για να λάβετε μέρος σε αυτή τη φάση.

Όσοι προσκληθούν, θα αποκτήσουν πρόσβαση μέσω της διεύθυνσης www.xbox.com/play, είτε με χρήση Edge, είτε Chrome, είτε Safari browsers. Υποστηρίζονται bluetooth και USB-connected controllers ή πολύ απλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα touch controls.


H beta θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε 22 χώρες και σκοπός της ομάδας ανάπτυξης είναι να λάβει πληροφορίες από τους παίκτες, σχετικά με την απόδοση του xCloud.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*