Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε PS4, Xbox One και Switch το Straimium Immortaly (trailer)

*
Το shoot’ em up dungeon crawler Straimium Immortaly, το οποίο είναι διαθέσιμο στο Steam από τον Οκτώβριο του 2016, πρόκειται να κυκλοφορήσει και στις κονσόλες. Στο παιχνίδι θα έχουν πρόσβαση οι χρήστες του PlayStation 4 που κατοικούν σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη, στις 17 και 18 Δεκεμβρίου, ενώ στις 24 και 25 Δεκεμβρίου αντίστοιχα υποδέχονται τον τίτλο τα Xbox One και Switch.

Σύμφωνα με τον publisher Digerati, στο Straimium Immortaly οι παίκτες χειρίζονται έναν μοναχικό πολεμιστή, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με ένα jetpack και πληθώρα όπλων και έρχεται αντιμέτωπος με τις στρατιές τις Queeni Empress. Τα γρήγορα αντανακλαστικά, η ακρίβεια στόχου και το συνεχές loot αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας, αλλά και επιβίωσης σας, στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο Cubicus.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*